Vad är nytt

Nyheter i Kaspersky Safe Kids 23.0.0.399:

Efter uppdatering kommer Kaspersky Safe Kids återställa dess beräkning över hur mycket tid ditt barn spenderar på program och datorn. I det här fallet kommer dagens föregående tidsstatistik raderas. Om du har konfigurerat tidsgränser för programanvändning eller datoranvändning kan ditt barn använda program och datorn längre än dessa tidsgränser på uppdateringsdagen. Detta är varför vi rekommenderar att du kontrollerar din statistik efter en uppdatering.

Se även

Uppdatera Kaspersky Safe Kids